Nieuwe editie Zomerunief Jong CD&V 1-3 september

De Zomerunief van JONGCD&V richt zich op jongeren die op weg naar de aula’s zijn (of er nog een tijdje kamperen) en gebeten zijn door politiek. Tijdens deze zomerstage worden de politieke skills aangescherpt door een inhoudelijk sterke cocktail, afgetopt met een ontspannende toets. Na de Zomerunief heeft Politiek Brussel geen geheimen meer voor de deelnemers.

Van 30 juni ’14 tot 2 juli ‘14 werden 26 JONGCD&V’ers ondergedompeld in politiek Brussel tijdens de Zomerunief. Onze CD&V-jongere Michiel Vermeiren mocht hiervan zelfs voorzitter zijn! Door het enorme succes van deze eerste editie van de Zomerunief werd beslist om een extra editie te oraniseren. Dit extraatje staat gepland van 1-3 september. Ikzelf nam bij de eerste zomerunief deel als voorzitter tijdens het gemeenteraadsspel. We probeerden deze levensecht na te spelen. Een leuke ervaring zowel voor de deelnemers als voor mij. Maar er worden uiteraard tal van activiteiten voorzien.

Je brengt niet alleen bezoeken aan het Federale en Vlaamse parlement in aanwezigheid van onze CD&V-toppers, ook het Brusselse Justitiepaleisstaat op het programma.

Je ontmoet tal van ministers, parlementairen en andere toppolitici. 's Avonds duik je gewoon het Brusselse nachtleven in.

Ken je geïnteresseerden? Geef het zeker door want iedereen is welkom! 

Meer informatie: 

 

Kostprijs:

€ 50 (overnachting en maaltijden inbegrepen)

Inschrijven:

www.jongcdenv.be/zomerunief  
(wees er snel bij, maximaal 25 deelnemers!)